slice2

De Italiaanse Meesterhand

Als de oude mijnheer Nardo sterft, blijven zijn zes kinderen niet onbemiddeld achter. Ze kunnen rekenen op een enorme erfenis en heel groot landhuis. Er is echter een maar! Een onbekende schrijfster van damesromans is uitgenodigd om bij de opening van het testament aanwezig te zijn. Dat de appels niet ver van de boom vallen, blijkt ook hier weer, want de kinderen houden er net als hun vader vreemde gewoontes op na. Ze gunnen elkaar het licht in de ogen niet en doen alles om hun doel te bereiken. Maar is iedereen wel te vertrouwen? Dit zorgt voor vreemde, maar leuke momenten in dit (ont)spannende en komische toneelstuk.

De Italiaanse Meesterhand is het 7de avondvullende theaterstuk dat ik regisseer. En met dit stuk keer ik terug naar het gezelschap waar alles begon. Het Plezant Kliekske in Zwevezele. Het is leuk om daar terug met de vrienden te werken aan een stuk. Er wordt op dit moment volop gewerkt aan het decor en er wordt hard gewerkt om het stuk klaar te krijgen tegen de première van 18 november. Meer info vind je op www.plezantkliekske.be !

Geplaatst in toneel.